Melding stagehandleiding

Deze stagehandleiding is in deze vorm vanaf juli 2018 in gebruik. Mocht je opmerkingen of suggesties ter verbetering hebben, dan horen wij die graag. Via onderstaande formulier kun je een melding maken. Vul ajb je naam en e-mailadres in zodat wij eventueel om een toelichting kunnen vragen.

 

6 reacties op Melding stagehandleiding

 1. Stimuleer dat de studenten de observatieopdrachten doen bij verschillende docenten. Laat ze rondvragen: wat zijn de goede docenten, ga daar vooral kijken. Ga ook vooral eens bij gym kijken.

 2. Eén van mijn studenten vraagt of er een voorbeeldformulier is voor het vragen van toestemming aan ouders voor het maken van video opnamen in het kader van de opleiding.

 3. Het inleveren van het schoolpracticumcontract lijkt vervallen als stageopdracht. Is het zinvol dit weer op te nemen? Verder ontbreekt in de handleiding dat de studenten het ook in Brightspace moeten uploaden, zodat de vakdidactici weten wie de vakcoaches van de studenten zijn.

  Ook als je al als docent werkt op een school dien je een stagecontract af te sluiten.

  1. Vul het contract volledig(!) in.
  2. Zorg zelf voor alle handtekeningen.
  3. Lever het originele contract in bij het Secretariaat SEC – TN-gebouw kamer C108.
  4. Lever een kopie in bij de stageschool.

 4. Ik hoop dat volgend jaar de stagehandleiding weer duidelijk vermeldt dat wiskunde een eigen lessenserievoorbereidingsmethodiek en bijbehorende handleiding hanteert (zoals dat vroeger ook in de handleiding stond).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *