Duo-stage

Inleiding

Als je een duo-stage doet (twee studenten van hetzelfde vak op dezelfde school) heb je de mogelijkheid om gezamenlijk lessen voor te bereiden, uit te voeren en te evalueren. Je kunt veel steun aan elkaar hebben en veel van elkaar leren. In bijgevoegde Powerpoint presentatie  vind je een overzicht van de mogelijkheden om gezamenlijk een les te geven. Zie ook: https://ictmodels.wordpress.com/ict-models/

 

Oriënterende Stage in duo’s

De eisen aan de oriënterende stage zijn voor duo’s hetzelfde als voor de andere studenten. Zie het werken in duo’s wel als kans om lesvoorbereidingen en evaluaties te bespreken. Je mag bij de nabespreking met de vakcoach natuurlijk ook je medestudent betrekken als je dat wilt.

SPA en SPB in duo’s

De eisen aan het aantal lessen dat je geeft zijn voor duo-stages hetzelfde als voor de overige stages (zie Urentabel SPA en Urentabel SPB). Echter, je mag maximaal de helft van de lessen (individuele lessen en lessen binnen een lessenserie) gezamenlijk geven. Spreek af met de vakcoach(es) hoe jullie feedback bespreken van de gezamenlijke lessen bespreken.